English Tutor - Privé lessen Engels in hartje Amsterdam
Doel- en resultaatgericht: persoonlijk en praktisch! 
Je gaat in elke les nieuwe dingen leren die je meteen kunt toepassen in je dagelijkse activiteiten, zowel zakelijk als privé. De lessen passen helemaal bij jou: zij gaan uit van jouw doelen en kennis en hoe jij het beste leert.
 
Snel en moeiteloos
Met eenvoudige bouwstenen en een simpele uitleg ben je snel van ‘Nederlands Engels’ af. Je gaat Engels spreken en schrijven. Met veel voorbeelden en oefeningen leer je de taal begrijpen en voelen. Je speelt met woorden waardoor je de taal sneller en beter eigen maakt. Je leert de taal niet alleen uit je hoofd! 
 
Interactief
Je krijgt één-op-één les waar je alle ruimte hebt om te oefenen en vragen te stellen. Wil je sneller, dan ga je sneller. Wil je langzamer, dan ga je langzamer.
 
Ontspannen en plezierig
Je leert in een veilige omgeving waar je zin hebt om verder te leren en te oefenen. Je zelfvertrouwen gaat omhoog. Ik stimuleer je om door te gaan als het even tegenvalt. Fouten maken en daarvan leren is nooit makkelijker geweest. 
 
Speciale aandacht voor uitspraak, intonatie en ritme
Naast zinsbouw en woordkeuze oefen je uitspraak, intonatie en ritme. Daardoor maak je je beter verstaanbaar en kom je natuurlijker en overtuigender over als je spreekt.
 
Michael  Dobbyn
06 - 22 515 592
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint